Huisregels

Welkom bij de Grytmanshoeve

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren zijn de onderstaande huisregels van toepassing.

Reservering

Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij de Grytmanshoeve zal overnachten.

In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld. Op deze manier kunnen wij zorgdragen voor de juiste inrichting van de kamer.

Maximale bezetting kamers

De Grytmanshoeve heeft de beschikking over 3 tweepersoons kamers.

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven. In overleg kan een kind bij u op de kamer slapen met een kinderbed.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting brengen wij per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten. Is onze B&B op dat moment volgeboekt kunnen wij geen plek bieden aan de extra persoon.

Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken

Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 21:00 uur. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de Grytmanshoeve.

Uitchecken

Uitchecken kan tussen 8:00 tot 11:00 uur op de dag van vertrek. In overleg kan afgeweken worden van deze tijden maar dit is afhankelijk van de bezetting.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Verlies sleutel

Bij verlies van een sleutel breng wij u € 50,00 in rekening.

Ontbijt

B&B : Dagelijks kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Vooraf kunt u uw dieetwensen of voedselallergieën doorgeven. Het ontbijt wordt iedere morgen van 7:30 tot 10:00 uur geserveerd. Bij een boeking van het vakantiehuis kunt u gebruik maken van de ontbijtservice. De kosten hiervoor zijn €10,- p.p.p.n.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken na 3 nachten en bedlinnen na 6 nachten verschoond. Indien u dit vaker wenst berekenen wij €10,- per set.

Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, moeten wij de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de gast in rekening brengen.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en linnen. In de wintermaanden vragen wij een energietoeslag per nacht. Het gebruik van koffie, thee is inclusief. Het gebruik van Wifi en onze parkeergelegenheid op het erf van de Grytmanshoeve is gratis.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij de Grytmanshoeve geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen plekken op het erf. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastheer of -vrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf. Parkeren op het erf van de Grytmanshoeve is op eigen risico. De Grytmanshoeve is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid

De Grytmanshoeve vraagt haar gasten om rekening te houden met onze buren en omwonende. Geluidsoverlast, het draaien van muziek is buiten ten alle tijden niet toegestaan. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht binnen in de Grytmanshoeve moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden. Tussen 21:30 tot ’s morgens 07:30 uur vragen wij u stil te zijn. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de parkeerplaats en in de tuin.

Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk  mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren

Het meenemen van uw hond is toegestaan bij een boeking van de safaritent of het vakantiehuis. Hiervoor wordt € 15,- in rekening gebracht per boeking/per hond. Uw hond is welkom mits deze sociaal en aangelijnd is. Dit in verband met de veiligheid en onze eigen dieren. De privétuin van het vakantiehuis is omheind en daar kan de hond los. Bij de glamping is het ook omheind maar daar loopt het vee vlakbij. Wij hebben een grondpin met lange lijn beschikbaar. Per boeking zijn maximaal 2 honden toegestaan. Honden mogen niet plaatsnemen op de bedden, stoelen, banken en andere meubels. Ook niet met een dekentje erop. Eventuele schades door de hond veroorzaakt, worden in rekening gebracht bij de eigenaar/gast. Het is niet toegestaan de hond zijn behoeftes te laten doen in de tuin. Uitlaten is ruim voldoende mogelijk in de directe omgeving. De hond mag maximaal 4 uur alleen worden gelaten. Wanneer een hond na herhaalde verzoeken nog steeds overlast veroorzaakt behouden wij het recht het verblijf te beëindigen. Hiervoor ontvangt u geen restitutie van de resterende dagen. Helaas kunnen wij niet alle honden (rassen) welkom heten, echter zijn hulphonden (geleide honden, PTSS-honden) altijd welkom.

Roken

Bij de Grytmanshoeve is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. U kunt roken in de tuin, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Roken in de deuropening is niet toegestaan.  Bent u klaar met roken? Gooi de sigaret dan uitgedrukt in de daarvoor bestemde bak.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij de Grytmanshoeve ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet

U heeft toegang tot het WIFI gastennetwerk. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker hebben wij het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade

De Grytmanshoeve is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.